Aerial Yoga

Aerial Yoga is een totaal nieuwe yoga ervaring.

20160810_104842765_iOS

Een doek, je lichaam en de zwaartekracht, meer heb je niet nodig voor Aerial Yoga (ook wel Antigravity Yoga genoemd). Zowel voor beginners als vergevorderde yogi’s en een nieuwe yoga ervaring.

Daar waar omgekeerde houdingen als kopstand in mat yoga alleen voor gevorderden uit te voeren zijn, opent het doek in aerial yoga vele deuren; de mogelijkheden zijn eindeloos!

Je nieuwe partner, de hangmat, ondersteunt, haalt de compressie uit de wervelkolom, spanning uit nek en schouders en zorgt voor meer bewegings vrijheid. De les kan voor jou fysiek inspannend en ook uitdagend zijn.Het gevoel van ruimte in je lijf geeft je vleugels en laat je letterlijk zweven.

Spelen met zwaartekracht

IMG_7882website IMG_7883website

Tijdens het spelen met de zwaartekracht, bouw je met plezier aan kracht, souplesse, vertrouwen en balans en krijg je de massages van het doek er gratis bij. Met kinderlijke speelsheid, ga je jezelf nog verbazen waartoe je in staat bent. Handstand, salto achterover, je draait er je hand niet voor om.

IMG_7897website

Aan het eind van de les ervaar je ultieme ontspanning, wegzinkend en schommelend in je eigen hangmat kom je helemaal tot rust.

IMG_7932website

 

Geef eens een cadeaubon voor Yoga of een Sportmassage

Lees alles over nieuwe lessen, workshops en activiteiten!

Bekijk hier het overzicht van alle vakanties voor 2023