Hot Poweryoga

Bij Hot Power Yoga wordt de lesruimte verwarmt naar een temperatuur gemiddeld 32 graden Celsius. Door deze warmte is het lichaam dusdanig opgewarmd, dat spieren minder vatbaar zijn voor blessures, en een grotere mate van flexibiliteit kan worden bereikt. Door de warmte zweet je ook meer, waardoor veel afvalstoffen in het lichaam naar buiten worden afgevoerd. De oefeningen zijn gebaseerd op de Ashtanga Yoga asana’s.

hotpower1

hotpower2hotpower3

De oefeningen in deze les, gecombineerd met de warmte, maken deze les tot en ware fysieke work-out! Elke les probeer je het maximale eruit te halen, maar tegelijkertijd te accepteren waar je grenzen op dat moment liggen. Je zult merken dat je balans enorm verbetert, je focus toeneemt, en uiteraard je flexibiliteit, maar misschien nog belangrijker dat je je beter weet te ontspannen en te accepteren.

Benodigdheden

Neem een grote badhanddoek of yogatowel mee om je zweet op te vangen. Het fijnste is als je je eigen yogamat meebrengt. Draag makkelijk zittende kleding zoals een korte broek met een top of shirt zonder mouwen. Drink genoeg water vóór dat je aan de les begint en eet minimaal 1 uur van te voren niet teveel, of iets lichts.

hotpower4

Wanneer :

De Hot-Poweryoga wordt gegeven op

donderdag 20:30-22:00 Hot zaal

Geef eens een cadeaubon voor Yoga of een Sportmassage

Lees alles over nieuwe lessen, workshops en activiteiten!

Bekijk hier het overzicht van alle vakanties voor 2023