Biomechanica

EEN REVOLUTIONAIR PROGRAMMA VOOR GEZOND EN NATUURLIJK BEWEGEN.

Door het biomechanica programma te volgen verbeter je de resultaten in pilates en yoga, maar ook in andere takken van sport.

Veel ziektes en pijn(tjes) die we “verzamelen” gedurende ons leven kunnen een mechanische oorzaak hebben. De manier waarop je gewend bent te bewegen en je lichaam te gebruiken kan bijdragen aan die klachten. Met biomechanica kun je iets doen aan die aandoeningen door zelf het helingsproces op gang te brengen door de manier waarop je beweegt te veranderen.

Door het beoefenen van biomechanica krijgen je spieren weer optimale lengte, je bloedsomloop verbetert, schade aan gewrichten wordt beperkt en het hele lichaam beter herstellen.
De oefeningen zijn zo ontworpen dat ze de natuurlijke functie van het lichaam helpen herstellen, waardoor je kracht en flexibiliteit op een natuurlijke wijze, maar zeer zeker ook fysiek inspannend, ontwikkelt.

Je spieren krijgen weer de optimale lengte, je bloedsomloop verbetert, schade aan gewrichten wordt beperkt en het hele lichaam zal beter regeneren.

Dit programma is ontwikkeld door een biomechanicus Katy Bowman en is gebaseerd op totale lichaamsuitlijning. Het is wetenschappelijk onderbouwd met beginselen uit de biologie, meet- en natuurkunde en zelfs bouwkunde.

 

Geef eens een cadeaubon voor Yoga of een Sportmassage

Lees alles over nieuwe lessen, workshops en activiteiten!

Bekijk hier het overzicht van alle vakanties voor 2023